Werkwijze

Wij vinden persoonlijk contact heel belangrijk. De administratie van een bedrijf bestaat namelijk uit betrouwbare informatie, waarbij integriteit erg belangrijk is. Door een nauwe samenwerking, heldere afspraken en duidelijke communicatie kunnen we u zo goed mogelijk helpen. Binnen deze samenwerking zijn veel vormen mogelijk:

Deels ondersteunen

Door zelf de administratie te verzorgen kunt u in de gaten houden hoe het financieel gaat met het bedrijf. Het kan echter wel voorkomen dat u er niet helemaal uitkomt, door een gebrek aan kennis of tijd. Daarom is het bij Boek-Werk mogelijk om de werkzaamheden deels te ondersteunen. U bepaalt waarmee we u helpen, op momenten dat het u het beste uitkomt.

Geheel verzorgen

Als u geen tijd, zin of kennis in huis heeft om de administratieve werkzaamheden uit te voeren kunnen wij het in z’n geheel verzorgen. Zo heeft u er verder geen omkijken naar, maar weet u wel zeker dat het professioneel en geheel volgens wens wordt bijgehouden. Uiteraard krijgt u hierbij duidelijke adviezen en tussentijdse rapportages.

Locatie

De administratie is vaak ergens fysiek aanwezig, in de vorm van afschriften, formulieren en kasboeken. Daarom is het ook mogelijk dat wij bij u op kantoor langskomen om de werkzaamheden uit te voeren. Hierdoor beschikken we altijd over alle benodigde informatie en blijven de gevoelige gegevens binnen de muren van uw bedrijf. In het geval van online boekhouden kunnen we er ook samen voor kiezen dat wij van een afstand helpen.

Frequentie

Hoe vaak wij voor u aan de slag gaan ligt volledig aan de hoeveelheid werk. Mocht het zo zijn dat u bijvoorbeeld erg achterloopt met de administratie, dan kunnen we een korte intensieve periode komen helpen. In het geval van een langdurige samenwerking kan dit ook gewoon één keer in de week, maand of kwartaal. Dit wordt uiteraard in overleg bepaald.