Boek-Werk is uw partner bij het uitvoeren of verzorgen van alle administratieve werkzaamheden. Wij staan u graag bij op verschillende vlakken binnen dit vakgebied, zodat u uw volledige aandacht kunt richten op de hoofdzaken van het bedrijf.

Boek-Werk is sterk in:

Administratie

De term administratie is uiteraard erg breed. Wij bedoelen hiermee het inboeken en op orde houden van de administratie van uw bedrijf. Hierbij kunt u denken aan de gegevens voor de inkoop en de verkoop, maar ook alle kasgegevens en de financiële gegevens van de bankzaken.

Facturatie

De facturatie verzorgen is vaak een heel karwei, omdat het te maken heeft met verschillende interne factoren en externe partijen. Boek-Werk helpt u graag bij het maken en verwerken van alle inkomende en uitgaande facturen, zodat u zeker weet dat alle geldstromen goed worden bijhouden.

Debiteurenbeheer

Een verzonden factuur is nog niet een ontvangen bedrag. Actief en gericht debiteurenbeheer door Boek-Werk, met aandacht voor een goede klantrelatie, zorgt voor een tijdige ontvangst van hetgeen u heeft gefactureerd. Hiermee blijven uw liquiditeiten op peil.

Creditatie

Naast de facturatie zijn de crediteurenbetalingen ook een belangrijk onderdeel van de administratie. Door het tijdig bijhouden van de creditatie voorkomt u problemen met uw crediteuren.

Belastingaangifte

De belastingaangifte is niemands favoriet. Boek-Werk is echter gespecialiseerd in het aangeven van de omzetbelasting en doet dit graag voor u! Zo weet u zeker dat u geen belastingvoordelen misloopt, zodat u zo optimaal mogelijk kunt ondernemen.

ZZPers

Boek-Werk heeft veel ervaring met ZZP’ers en kleine ondernemers. Daarom weten we precies hoe we dit soort bedrijven goed kunnen helpen. Uiteraard kunnen we alle bovenstaande diensten ook voor ZZP’ers verzorgen. Daarnaast helpen we ook graag met online boekhouden. Dit is zeker voor zelfstandigen erg aan te raden.